Voorwaarden

Bij Shanel Design kan er betaald worden via de bank maar ook met paypal. Nadat u besteld hebt ontvang u een mailtje waarin ik de bestelling bevestig. Hierin vind u het totaalbedrag, inclusief verzendkosten (zie informatie hieronder), en de bankgegevens. Ik reserveer het gewenste sieraad voor u en na betaling wordt het sieraad zo spoedig mogelijk verzonden. Ik hou het artikel twee weken voor u vast. Als ik dan nog geen betaling heb ontvangen, komt de reservering te vervallen. Uw gegevens worden met zorg behandeld en zullen nooit aan derde gegeven worden. 
Verlenging of verkorting van een sieraad is vaak mogelijk. Er zal wel een klein bedrag aan materiaal kosten in rekening worden gebracht.

Gratis wereldwijde verzending. ✈️
Boven de € 100 zullen uw sieraden automatisch aangetekend verzonden worden.

De verzending geschiedt op eigen risico van de ontvanger/koper. Shanel Design stelt zich niet aansprakelijk voor verlies, beschadiging, diefstal of enigszins andere schade opgelopen tijdens en na verzending. Kopers zijn verantwooordelijk voor mogelijke douane- en invoerrechten. Ik ben niet verantwoordelijk voor de douane veroorzaakte vertragingen.

Ruilingen en retouren zijn geen probleem. Neem contact met me op binnnen 7 dagen na levering en stuur retour binnen 14 dagen na levering. Kopers zijn verantwoordelijk voor de verzendkosten van retourneren. Als het item niet in oorspronkelijk staat terug gestuurd wordt, is de koper verantwoordelijk voor vermindering van de waarde.

Natuurlijk bent u ook van harte welkom om de sieraden in het echt te komen bekijken of om een bestelling zelf te komen ophalen. Als u een bestelling komt ophalen hoeft u ook pas te betalen bij het ophalen en spaart u natuurlijk de verzendkosten uit. Wanneer u langskomt om sieraden te komen bekijken, of om een sieraad op te komen halen, maakt u dan eerst even een afspraak dat kan per e-mail of per telefoon. De gegevens kunt u terug vinden onder contact info.

Ieder sieraad zal met zorg worden verpakt voor verzending. Eventueel kunt u bij het invullen van uw adres gegevens, aangeven dat het een kadootje is en zal ik het leuk inpakken. Dit kunt u doen bij het vakje opmerkingen onderaan.

Er is een garantie termijn van 1 maand, mocht het sieraad binnen een maand bij normaal gebruik stuk gaan, neem dan even contact op met mij. Ik zal het sieraad kosteloos maken. Mocht het sieraad na de garantie termijn stuk gaan, neem dan ook even contact met mij op zodat we naar een oplossing kunnen zoeken.

Sieraden houden niet van water, dus ik raad u aan om de sieraden af te doen tijdens het douchen en zwemmen. Ook raad ik aan om het sieraad af te doen tijdens het slapen.

Vermijd het contact met parfums, bodylotion en alle andere verzorgingsproducten. Op deze manier heeft u langer plezier van uw sieraad en kan ik bovenstaande garantie waarborgen.

Heeft u verder nog vragen, stuurt u dan gerust even een e-mail naar info@shaneldesign.nl